Hybel A/S

Hybel er vant til at bygge huse med høj finish under stramme tidsplaner. Så da de skulle have nyt kontor og showroom i Aalborg, valgte de os.

Totalentreprisen bestod af en fuldstændig ombygning og renovering fra gammel butiksbygning til indbydende rammer, Hybel kan modtage kunder i. Men det hele begyndte med en større udfordring.

"Vi blev en hel måned forsinket af myndighederne. Så jeg var meget imponeret over, at TT System gik i gang med arbejdet dagen efter, at vi havde fået godkendelsen. De har haft en meget stor vilje til at løse opgaven og en imponerende planlægning, som gjorde det muligt at indhente den tabte tid,"
Brian Langvad, adm. direktør i Hybel Huse.

Hybel havde behov for at bygge dele af deres showroom selv. Det fik vi ind i projektplanen, så ingen gik i vejen for hinanden.

"Den fleksibilitet er et kæmpe plus. Men jeg ved også, at vi samtidigt har fået den bedste kvalitet til den bedste pris. Som husbyggere ved vi godt, hvordan nogle i byggebranchen vælger de hurtige og lette løsninger. Sådan er det ikke med TT System. De leverer en ordentlig vare og har givet os uvurderlig sparring om lysindfald og materialevalg undervejs."